We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.
/
 • Digital Album
  Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €3 EUR  or more

  You own this

   

1.
Condensació 02:34
He caigut al fons, no sé ben bé per què però he notat el cop que m'ha despertat les pors. L'aigua es va condensant damunt dels vidres freds i s'evapora el poc amor que em queda a dins. No conec els motius pels que les meves pors no deixen que m'apropi a les coses bones. Potser és que si m'hi apropo acabaran trencant el poc que em queda a dins com les altres vegades. Despertats els temors, Intento resseguir les passes que he fet fins ara potser canvio el sentit.
2.
Com ets 02:36
Molts cops et queixes i dius que no saps cap on vas, et sents perduda enmig de la por que generes, moltes vegades fereixes a aquells qui tens a prop, com si enfonsar-te sola no fos prou. Algunes persones diuen que no saben on van, S'ofeguen enmig dels seus plors. És la manera de viure, que sempre has practicat, Com si no pogués haver-hi res més dins teu, que no comporti el dolor. Per molt que vulguis no podràs trobar la pau que dius que busques. Per molt que ho intentis no podràs amagar tot el que et fa ser com ets, tot el que fa que t'estimi, tot el que fa que t'odiï.
3.
Cor de fil 03:22
La necessitat ens porta a situacions estranyes, Que es veuen agreujades per les nostres pors. Potser sóc jo que m'enganyo, Potser són les teves accions que em fan sentir-te a prop. Per això, encara no he entès bé per què vols marxar tan lluny com si jo no fos res. I jo, intento amagar tot allò que tu em pots prendre per què no em quedi un buit que cremi. Ets una part de mi i no puc permetre'm maltractar-te, però tinc un cor de fil que s'estreny cada cop que l'estires. Encara no he entès bé per què vols marxar tan lluny com si jo no fos res. No sé com afrontar els conflictes que comporten les dependències que despertes en mi. Es difícil saltar per sobre dels obstacles que m'envies. No interpreto els senyals més simples que m'expliquen tot allò que tu pots arribar a desitjar on és molt probable que em quedi fora sempre.

credits

released April 14, 2013

Xavier León: Veu, bateria, sintetitzadors i palmes.
Roc Domingo: Baix.
Miquel Florensa: Guitarra elèctrica.

Amb la col·laboració de Víctor Ayuso: Guitarra acústica, sintetitzadors i palmes.

Lletra i música composades per Xavier León.

Gravat per Txabi Ábrego i Víctor Ayuso als Estudis “El Zulo” (Almacelles).
Produït i mesclat per Víctor Ayuso i Xavier León.
Masteritzat per Víctor Ayuso.

Disseny gràfic: Guillem Ruíz.
Fotografia: Marta Sesé.
Portada: Marta Sesé.

Gràcies a totes les persones que han fet possible aquest EP. Especialment a Víctor Ayuso, Txabi Ábrego, Marta Sesé, Guillem Ruiz, Marina Blasi, Jordi Rexach, Alba Cros, Hugo Alarcón i Clara Viñals.

license

all rights reserved

tags

about

Els llums de colors Lleida, Spain

Música pop des de Lleida

contact / help

Contact Els llums de colors

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account